Compania Unifarm SA a încheiat un contract cadru cu un producător din Coreea de Sud pentru achiziţia unui număr de două milioane de teste de diagnostic molecular, prima tranşă, de 200.000 de teste urmând să fie livrată săptămâna viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În prezent, Compania Unifarm SA a încheiat un contract cadru cu un producător din Coreea de Sud pentru achiziţia unui număr de 2 000 000 teste de diagnostic molecular ( Real Time PCR). Săptămâna care urmează va fi livrată în depozitele companiei prima tranşă de 200 000 de teste”, anunţă Ministerul Sănătăţii.  
 
În această perioadă, Compania Unifarm SA face în permanenţă demersuri de a achiziţiona, de la producători autorizaţi din întreaga lume, teste de diagnostic, alte dispozitive, dar şi medicamente necesare  pentru limitarea răspândirii COVID 19, pe care le distribuie unităţilor sanitare sau cabinetelor medicale, pe bază de comandă, precizează MS.
Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 9.967 de teste, din care 242 în unităţi medicale private.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.