Un grup de oameni de afaceri a realizat cea mai mare tranzacţie cu moneda digitală OneCoin din România, de aproape 2 milioane de euro, iar tranzacţia, realizată prin intermediul platformei DealShaker, a vizat un teren din Băicoi, judeţul Prahova, pe care urmează să fie realizat un cartier de locuinţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor din platforma de tranzacţionare DealShaker, investitorii au plătit 89.588,38 OneCoin pentru terenul de 7.000 mp situat pe DN1  Ploieşti-Braşov.

Suma reprezintă echivalentul a aproape 2 milioane de euro.

Potrivit experţilor DealShaker, este cea mai mare tranzacţie cu moneda digitală OneCoin realizată vreodată în România, pe platforma de ecommerce, acolo unde sunt prezenţi peste 30.000 de parteneri din ţara noastră.

Prin intermediul DealShaker se comercializează anual milioane de bunuri şi servicii, din toate domeniile, de la produse de îmbrăcăminte, alimente, servicii turistice, terenuri, maşini etc.

Tranzacţiile se realizează cu OneCoin, o monedă digitală bazată pe criptografie. La fel ca si codul de bare, sau seria trecută pe o factura, fiecare monedă digitală este unică.

Spre deosebire de alte criptomonede precum Bitcoin, OneCoin este folosită exclusiv pentru tranzacţiile dintre persoanele membre ale comunităţii, pe platforma DealShaker.

Potrivit experţilor DealShaker, moneda este imposibil să fie folosită în cazuri cu valenţe penale, precum atacurile hackerilor asupra calculatoarelor din întreaga lume deoarece OneCoin include standardul KYC, care stochează şi securizează datele de tranzacţionare dintre utilizatori.

„Bitcoin a făcut treabă bună, de pionierat, însă noi venim cu foarte multe lucruri îmbunătăţite, avem o procedură ’know your customer’, cunoaştem datele clientului, unde nu se pot face tranzacţii anonime. Avem o procedură ’anti money laundering’, unde nu există un mod de a spăla bani şi aşa mai departe. Suntem partea soft şi elegantă a criptovalutei şi încercăm să invităm oamenii în acest concept nou, pentru că vorbim despre educaţie financiară şi încercăm să educăm oamenii cât mai mult să înţeleagă ce este această criptovalută, cu ce îi poate ajuta pe ei în viitorii ani şi cum va funcţiona ea”, a declarat Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond.

El afirmă că România este una dintre cele mai active ţări în comunitatea DealShaker, ”semn că oamenii de afaceri români au înţeles potenţialul de business generat de această platformă”.

În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rujal de peste 3 miliarde de euro. Oameni de afaceri din 190 de ţări sunt prezenţi pe platforma DealShaker.

”Suntem în peste 190 de ţări pe tot globul, suntem peste tot şi suntem în continuă creştere, cu câteva mii de persoane în fiecare zi. Pentru comercianţi este un mare plus să poţi să îţi vinzi produsele, să îţi promovezi bunurile tale pe această platformă”, a mai spus Calina.

După târgul 3Day KickStart Marathon, organizat anul trecut la Romexpo, între 8-10 iunie, la Braşov, va avea loc primul târg regional DealShaker Expo din România. Şi-au anunţat prezenţa peste 600 de oameni de afaceri din 25 de ţări care vor tranzacţiona cu moneda digitală OneCoin.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.