Uber continuă să-şi extindă serviciile extra ride-hailing, lansând o secţiune nouă, din care pot fi cumpărate diverse alte servicii, printre care bilete la evenimente artistice şi rezervări la mesele restaurantelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aplicaţia Uber primeşte o nouă secţiune, numită Explore, din care utilizatorii acesteia pot accesa noi servicii, dincolo de ride-hailing, oferite de compania americană, în urma unor parteneriate cu alte firme.

Din noua secţiune, se pot rezerva locuri la restaurante, se pot cumpăra bilete la concerte şi alte evenimente artistice şi se pot comanda curse spre destinaţii populare la preţuri reduse.

Rezervările la restaurante, spre exemplu, sunt posibile graţie integrării cu Yelp. De altfel, în noua secţiune, există o listă cu restaurante de cinci stele, create pe baza recomandărilor făcute de utilizatori în Yelp.

Evenimentele - recomandări şi vânzare de bilete - ajung în aplicaţia Uber via PredictHQ. Ce aduce Uber în plus, este o reducere de 15% sau cel mult 10 dolari pentru cursele către destinaţiile din secţiunea Explore.

Uber spune că nu opreşte comision de la restaurantele la care se fac rezervări din noua secţiune, însă, nu exclude perceperea, pe viitor, de comisioane pentru alte servicii.

Noile funcţii reprezintă cea mai nouă încercare a companiei americane de a-şi extinde serviciile dincolo de zona de transport, atât de afectată mai ales la începutul pandemiei, în 2020.

Secţiunea Explore este disponibilă, începând cu luna martie, în câteva state americane şi regiuni din Mexic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.