Compania de ridesharing Uber a anunţat joi că va fi disponibilă în Ploieşti din această după-amiază, fiind prezentă în 10 oraşe din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Începând cu această după-amiază, Uber va fi disponibil în Ploieşti, primul oraş din zona Prahovei în care serviciul se extinde. Cu Ploieşti pe lista de oraşe în care aplicaţia este prezentă, Uber este acum disponibil în 10 oraşe din România”, a informat compania.

Compania de ridesharing s-a lansat la Bucureşti în 2015, şi s-a extins rapid la Cluj, Timişoara, Braşov şi Iaşi. În vara anului 2020, serviciul a devenit disponibil şi în Constanţa, iar în lunile recente, Uber s-a lansat în Craiova, Galaţi şi Piteşti.

Uber este o aplicaţie care conectează pasageri şi şoferi în mai mult de 69 de ţări din toată lumea, în peste 10.000 de oraşe, disponibilă acum şi în Ploieşti.

În Ploieşti, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei.  

Între 22 aprilie şi 2 mai, utilizatorii din Ploieşti pot folosi codul ”HelloPloiesti” pentru o reducere de 50% din costul a două curse UberX, pentru până la 7 lei reducere/călătorie. Codul promoţional este valabil pentru suma maximă de 7 lei, aplicată pentru două curse. Codul poate fi introdus în aplicaţie o singură dată şi este valabil între 22 aprilie şi 2 mai 2021.

„Depunem eforturi pentru a ne extinde şi pentru a face tehnologia noastră disponibilă pentru cât mai mulţi români. Regiunea Prahovei este una dintre zonele în care plănuiam să ajungem de ceva timp, şi ne bucurăm să anunţăm că locuitorii oraşului Ploieşti vor beneficia acum de curse convenabile şi sigure cu Uber”, a declarat Ana Maria Borlovan, country operations manager Uber România. 

Atât şoferii, cât şi pasagerii trebuie să poarte mască în timpul curselor şi sunt rugaţi să confirme că au înţeles şi că respectă regulile de sănătate şi siguranţă recomandate de organizaţiile mondiale de sănătate, mai arată compania.

”Uber utilizează o tehnologie care verifică dacă şoferii poartă mască de protecţie. Aceştia trebuie să-şi facă un selfie înainte de a se conecta în aplicaţie. Aplicaţia le reaminteşte şoferilor să se spele pe mâini, să-şi dezinfecteze maşinile şi să ţină geamurile deschise pentru a facilita ventilaţia în timpul curselor”, mai informează compania.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.