Utilizatorii Twitter pot acum programa publicarea posturilor la o dată viitoare şi le pot salva ca draft-uri pe versiunea web a reţelei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La câteva săptămâni distanţă după ce a început testarea unei funcţii de programare a posturilor, Twitter lansează oficial această facilitate, ce poate fi găsită în cadrul versiunii de desktop a site-ului.

Programarea este acum posibilă prin intermediul unui buton, ce combină simbolul unui ceas şi al unui calendar, din bara de butoane a ferestrei de compunere a mesajelor.

Utilizatorul poate realiza programarea unui post alegând data şi ora. Twitter afişează aici şi fusul orar în funcţie de care se face programarea - ora locală.

Programarea este limitată la 18 luni, astfel că data de publicare a unui post nu poate depăşi această perioadă.

Tot acum, Twitter lansează şi funcţia de salvare a draft-urilor, care nu este însă la fel de intuitiv implementată. Nu există un buton de salvare, aşa cum ar fi fost, poate, de aşteptat.

În schimb, opţiunea de a salva o postare apare atunci când utilizatorul închide fereastra de compunere înainte de a publica.

Draft-urile salvate vor putea fi regăsite tot în fereastra de compunere, care va fi afişa un link către acestea atunci când există mesaje salvate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.