Twitter a anunţat joi că amână lansarea noii sale Interfeţe pentru Programarea Aplicaţiilor (API), în urma atacului de miercuri al unor hackeri împotriva conturilor unor persoane de renume, precum Elon Musk şi Joe Biden, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu avem nicio dovadă că incidentul are vreo legătură cu API, dar am decis să mutăm lansarea la o dată mai potrivită”, a anunţat Twitter pe blog.

Platforma API oferă un acces larg la date publice ale Twitter pe care utilizatorii au optat să le pună la dispoziţie, potrivit companiei.

Miercuri, hackerii au obţinut acces la sistemele interne ale companiei de socializare, pentru a se folosi de conturile unor politicieni, miliardari, celebrităţi şi companii.

Între victime se află candidatul democrat la preşedinţia SUA Joe Biden, fostul preşedinte Barack Obama şi directorul general al Tesla Elon Musk. Conturile lor, precum şi ale altor persoane au postat tweeturi care cereau urmăritorilor să trimită bitcoin la o anumită adresă anonimă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.