Cinematografele Corvin, Toldi şi Puşkin, toate operate de Budapest Film, vor fi închise în zilele de luni şi marţi din noiembrie, din cauza problemelor financiare cauzate de creşterea preţurilor la energie, potrivit Budapest Business Journal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Corvin va trece la noul regim de deschidere din 3 noiembrie, în timp ce Toldi şi Puşkin vor face acest lucru din 17 noiembrie.

Proiecţiile de luni şi marţi vor fi reprogramate pentru zilele ulterioare, dar festivalurile de film (cum ar fi proiecţiile la aniversarea a 100 de ani de la Verzió şi Corvin) nu vor fi afectate, iar localurile de catering vor rămâne deschise.

Durata aplicării măsurii de închidere parţială a celor trei cinematografe ar putea depinde de efectele asupra clienţilor, de vremea aspră a iernii şi de preţurile la energie.

Cinematograful Művész de pe Nagykörút nu este afectat deocamdată şi va continua să organizeze proiecţii în zilele de luni şi marţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.