Consiliul Concurenţei a anunţat luni că a autorizat tranzacţia prin care Publicis Groupe Holdings BV a preluat compania Tremend Software Consulting şi, indirect, filialele sale, Sixty Four Eights Group LLC (SUA) şi Tremend Benelux S.A. (Marele Ducat al Luxemburgului).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Publicis Groupe Holdings B.V. a preluat compania TREMEND SOFTWARE CONSULTING S.R.L. şi, indirect, filialele sale, Sixty Four Eights Group LLC (SUA) şi Tremend Benelux S.A. (Marele Ducat al Luxemburgului)”, anunţă autoritatea de concurenţă.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Publicis Groupe Holdings BV este parte a Grupului Publicis specializat în publicitate (advertising), media, transformare digitală de business şi date. În România, Grupul Publicis controlează mai multe companii din sectorul serviciilor de marketing şi comunicare.

Tremend Software Consulting este specializată în dezvoltarea de software orientat către client, personalizat în funcţie de cerinţele acestora. Tremend Software Consulting S.R.L furnizează soluţii IT pentru clienţi din sectoare diverse (servicii financiare, retail, bunuri de consum şi industria manufacturieră, tehnologie şi telecomunicaţii, sectorul public şi e-Learning).

Cele două fliliale ale Tremend Software Consulting, Sixty Four Eights Group LLC (SUA) şi Tremend Benelux S.A. din Marele Ducat al Luxemburgului, oferă servicii de dezvoltare software şi design al sistemelor informatice, respectiv servicii de realizare de software la comandă.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.