Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care CRH RMX & Agregate, din Grupul CRH, preia de la compania Pomponio unele active utilizate pentru producerea şi comercializarea betoanelor şi comercializarea betoanelor şi agregatelor în judeţele Alba, Sibiu, Cluj şi Hunedoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua concentrarea economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege", arată un comunicat emis miercuri de autoritatea de concurenţă.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile.

CRH RMX & Agregate face parte din Grupul CRH, activ în România în domeniul producerii de ciment, agregate, betoane şi elemente prefabricate din beton. Compania desfăşoară activităţi de extracţie a pietrei ornamentale şi a pietrei pentru construcţii, de extracţie a pietrei calcaroase, ghipsului, cretei şi a ardeziei.

Pomponio are ca obiect principal de activitate realizarea de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale şi poate realiza, la cerere, şi alte tipuri de prefabricate din beton şi beton armat pe baza unor proiecte de execuţie puse la dispoziţie de către beneficiar.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.