Touroperatorul Eturia anunţă că înregistrează o creştere de 35% a cererilor de vacanţe faţă de anul trecut. În topul destinaţiilor vedetă, în această vară, sunt: Republica Dominicană, Mauritius, Kenya, Islanda, Madeira şi Grecia - insula Creta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Anii de pandemie au accelerat, cu siguranţă, cererile primite în acest sezon estival. Faţă de 2021, Eturia înregistrează o creştere a solicitărilor cu 35%, pentru mai multe destinaţii, în contextul în care ridicarea restricţiilor le permite călătorilor să exploreze tot mai multe locuri de pe glob. Astfel, în topul destinaţiilor vedetă, în această vară, enumerăm: Republica Dominicană, Mauritius, Kenya, Islanda, Madeira şi Grecia - insula Creta, către ultimele două operăm chartere directe”, declară Ana Maria Gherasim, director de vânzări Eturia.

În luna iunie, în contextul promovării a 15 cele mai bine vândute destinaţii din 2007 până în prezent (Maldive, Mauritius, Republica Dominicana, Tanzania, Statele Unite ale Americii, Mexic, Thailanda, Cuba, Peru, Seychelles, Indonezia, Kenya, Singapore, Argentina, Portugalia), Eturia a înregistrat creşteri cu 30% ale vânzărilor ţintit pe aceste destinaţii, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

”Deşi prima parte a anului 2022 a fost plină de provocări, entuziasmul turiştilor de a călători spre destinaţii exotice a crescut din ce în ce mai mult odată cu ridicarea restricţiilor, dar şi cu venirea sezonului estival”, mai spun reprezentanţii companiei.

Pentru cei care doresc să descopere Peru într-un circuit în care turiştii vor vizita nu mai puţin de 11 locatii (lacul Titicaca, Machu Picchu, Cusco), acest pachet este disponibil de la 3.090 euro/persoană pentru 10 zile, tarif şi cuprinde cazare cu mic dejun si asistentă, transport, transferuri, vizite, intrari la obiective, ghizi locali, dar si tour lider Eturia.

“Analizând profilul turistului nostrum, am observat că nevoia de relaxare este cea care dictează în procesul de selecţie, urmată de dorinţa de explorare care poate fi satisfăcută achiziţionând vacanţe de tip circuit. Dacă este să vorbim despre preţuri, un alt factor decisiv în alegerea vacanţelor, un sejur de 11 zile care combină Singapore cu Bali este disponibil de la 1.990 euro/ persoană, cu toate taxele incluse, transferuri şi mic dejun”, declara Ana Maria Gherasim.

Ea spune că se observă deja o creştere a interesului pentru vacanţele de toamnă.

Printre destinaţiile care stârnesc interesul turiştilor români se află: Japonia, India, Malaezia, Maldive, Thailanda, Argentina si Brazilia. Astfel, un pachet Dubai şi Maldive, cu cazare 9 nopti, transferuri, tururi, vizite incluse, serviciile unui ghid local experimentat este de 2.690 euro/persoană.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.