Reţeaua de dealeri şi service auto Ţiriac Auto a anunţat joi că a deschis primul showroom Jaguar Land Rover din România aliniat la noile standarde de design ale celor două mărci, investiţia totală, în showroom şi service, fiind de aproape un milion de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Showroom-ul, construit după normele standardelor de design Arch, are o suprafaţă de 800 de metri pătraţi şi este situat in Şoseaua Pipera.

“După o investiţie semnificativă şi trei luni de lucru, suntem încântaţi să putem primi clienţii noştri într-un showroom modern, ce îmbină ultimele tehnologii, cum ar fi Realitatea Virtuală, cu rafinamentul celor două mărci. În cadrul showroom-ului oferim servicii complete, la cele mai înalte standarde, aspect valabil inclusiv pentru zona de service”, a declarat directorul general al Ţiriac Auto, Daniel Antor, în cadrul comunicatului.

Adiacent showroom-ului, Ţiriac Auto redeschide şi un service dedicat, exclusiv pentru clienţii celor două mărci, dotat cu aparatură specifică Jaguar Land Rover. Suprafaţa service-ului a crescut la 600 de metri pătraţi şi, de acum, include o zonă specială pentru clienţi, în care aceştia îşi pot urmări reparaţiile, statusul acestora şi pot avea o vizibilitate sporită asupra a tot ce se intamplă în service.

În luna martie, compania a anunţat că îşi va îmbogăţi portofoliul de autoturisme cu 18 modele noi, inclusiv de la mărci premium precum Jaguar, Range Rover şi Mercedes-Benz. Ţiriac Auto reprezintă în România şase mărci auto: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz şi Mitsubishi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.