Producătorul de ambalaje Tetra Pak a numit-o Lyndsey Loyden-Edwards în funcţia de director general pentru operaţiunile companiei în Europa de Est, ea înlocuindu-l pe Guillaume Latourrette, care a părăsit compania la sfârşitul lunii martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Tetra Pak, lider mondial în soluţii de procesare şi ambalare a produselor alimentare, anunţă numirea lui Lyndsey Loyden-Edwards în funcţia de director general pentru operaţiunile companiei în Europa de Est. Lyndsey Loyden-Edwards îl înlocuieşte pe Guillaume Latourrette, care a părăsit compania la sfârşitul lunii martie”, a anunţat compania.

Lyndsey Loyden-Edwards are o experienţă de peste 15 ani în industrie, deţinând anterior diverse funcţii de conducere în vânzări şi marketing în sectorul ambalajelor şi în retail. S-a alăturat Tetra Pak în 2018 în calitate de key accounts director pentru Marea Britanie şi Irlanda. În acest timp, a fost, de asemenea, membru al consiliului de administraţie al ReCarton UK şi al Alliance of Beverage Cartons and the Environment, jucând un rol important în configurarea agendei discuţiilor despre sustenabilitate în industria ambalajelor în Marea Britanie.

Înainte de a se alătura Tetra Pak, Lyndsey Loyden-Edwards a fost director de vânzări la DS Smith Plastics, o companie de soluţii de ambalare. Deţine o diplomă de licenţă în Marketing, Proiectare de produse şi Statistică de la Universitatea din Derby, Marea Britanie.

Tetra Pak este lider mondial în soluţii de procesare şi ambalare a produselor alimentare. Are peste 25.000 de angajaţi la nivel global.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.