Achiziţionarea unei maşini Tesla nu va mai aduce noilor posesori şi încărcătoarele mobile pe care compania le livra până acum împreună cu automobilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce mai mulţi utilizatori au început să sesizeze că Tesla nu mai livrează încărcătoare mobile împreună cu maşinile vândute şi să scrie despre asta pe Twitter, Elon Musk a confirmat schimbarea pe contul personal.

Şeful companiei spune că statisticile arătau un nivel foarte mic de utilizare a încărcătorului mobil şi că s-a considerat că este o risipă livrarea unui accesoriu pe care prea puţini clienţi îl folosesc.

Încărcătorul mobil oferă un randament foarte mic. Se poate obţine o autonomie de până la 5km în urma ţinerii la încărcat vreme de o oră.

De altfel, absenţa acestuia nu influenţează în vreun fel celelalte mijloace de încărcare a bateriei, mult mai folosite, precum staţiile Tesla Superchargers sau Tesla Wall Connector pentru acasă.

Pentru a compensa, însă, ceea ce pentru unii clienţi ar putea părea o pierdere, preţul pachetului de încărcare mobilă a fost redus de la 275 la 200 de dolari. De asemenea, acesta conţine acum mai multe tipuri de adaptoare de priză.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.