Termoenergetica anunţă, luni, lucrări de reparaţii la intersecţia dintre Calea Călăraşi şi strada Matei Basarab, furnizarea apei calde fiind sistată în zonă. Potrivit companiei, reparaţiile sunt programate până în 17 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lucrări de reparaţii realizate în intersecţia dintre Calea Călăraşi şi strada Matei Basarab, prin care se înlocuiesc aproximativ 300 de metri liniari de conductă cu diametrul de 300mm. În această zonă reţeaua termică are o vechime de 30 de ani, anul punerii în funcţiune fiind 1993”, anunţă, luni, Termoenergetica.

Sursa citată a precizat că termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este 17 mai 2023, pe perioada desfăşurării intervenţiilor, alimentarea consumatorilor cu agent termic pentru apă caldă fiind întreruptă.

”Menţionăm faptul că tronsonul pe care se lucrează este unul poziţionat la capătul reţelei, fapt ce face imposibilă alimentarea din alt sens. De asemenea, montarea unui provizorat suprateran nu a putut fi realizată, deoarece ar fi împiedicat desfăşurarea circulaţiei rutiere”, a mai precizat compania.

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.