Termoenergetica anunţă, sâmbătă, a doua fază a lucrărilor de înlocuire a magistralei III Vest de pe strada Dezrobirii şi precizează că nu sunt afectaţi conumatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Echipele companiei au demarat cea de-a doua etapă a lucrărilor de înlocuire a magistralei III Vest cu diametrul Dn 1000 mm, care se vor desfăşura pe strada Dezrobirii, pe tronsonul cuprins între strada Roşia Montană şi Bulevardul Iuliu Maniu. Nici în această această etapă clienţii nu sunt afectaţi”, anunţă, sâmbătă, compania.

Aceasta a precizat că prin aceste lucrări va fi înlocuit un alt tronson de aproximativ 800 de metri de conductă cu diametrul de 800mm.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”În prima etapă a fost deja înlocuit un tronson de ţeavă cu o lungime de aproximativ 500 de metri. Reţeaua termică primară din această zonă are o vechime de aproape 45 de ani, anul punerii în funcţiune fiind 1979”, a mai transmis Termoenergetica.

Termenul estimat de finalizare al lucrărilor este luna decembrie 2023, pe perioada desfăşurării lucrărilor, alimentarea consumatorilor cu agent termic pentru apă caldă nefiind întreruptă.

”În această etapă, lucrarea presupune restricţionarea parţială a circulaţiei rutiere pe strada Dezrobirii, pe sensul de mers dinspre Bulevardul Iuliu Maniu spre strada Roşia Montană”, mai arată compania.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.