O terasă din staţiunea Eforie Sud a fost închisă temporar, luni, de inspectorii de la Protecţia Consumatorilor, după ce au fost găsite carne şi produse din carne fără termen de valabilitate, alimente depozitate neconform, iar măsurile de igienă nu erau respectate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectorii de la Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa au făcut, lu,ni un control în staţiunea Eforie Sud, unde au descoperit la o terasă mai multe deficienţe. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

“Am găsit carne şi produse din carne lipsite de orice formă de informare a durabilităţii minimale, produse gătite de dată incertă, cu un aspect impropriu faţă de pretenţiile unei mâncări pentru consum uman, depozitarea neconformă, lipsa unei identificări a unor produse negătite, o curăţenie îndoielnică”, a declarat şeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu.

El a precizat că şi plaja care se află în imediata apropiere a localului respectiv era murdară şi nu erau respectate obligaţiile asumate prin contractul de închiriere.

În urma deficienţelor constantate, comisarii de la Protecţia Consumatorilor au decis închiderea temporară a terasei până la remedierea deficienţelor şi aplicarea unei amenzi în valoare de 20.000 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.