Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat miercuri că vrea să elimine, până la finalul acestui an, măsura de poprire a conturilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Teodorovici că românii nu o să se mai trezească cu conturile blocate pe neaşteptate.

”Nu te poţi uita în ochii unui român simplu, care n-are niciun fel de instrument de apărare. O să dispară această abordare agresivă din partea statului. Poprirea aceasta dispare. Nu o să mai găsească românul un cont blocat pe neaşteptate când pleacă într-o excursie în afara ţării şi se trezeşte că nu poate să-şi acceseze conturile pentru că, pentru o sumă minoră, cineva i-a a blocat toate conturile. Asta dispare până la sfârşitul acestui an”, a spus Teodorovici, pentru Antena 3.

El a subliniat că a pregătit mai multe reforme în sistem, dar nu le-a publicat pentru că ”sunt mulţi oameni invidioşi pe lucrurile care se fac în sistem”.

”Sper ca românii să simtă schimbările zi de zi, nu că le spun eu la televizor”, a spus ministrul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.