Intrat târziu pe zona apelurilor video, Telegram ridică rapid ştacheta şi ajunge să primească până la 1.000 de persoane la o conferinţă video.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Telegram a anunţat extinderea capacităţii pentru funcţia de comunicare video. Acum, la o astfel de conferinţă, pot participa până la 1.000 de utilizatori. Cu menţiunea că nu toţi pot transmite imagini.

1.000 de persoane pot participa la conferinţele video în calitate de spectatori, însă doar 30 dintre aceştia poate transmite imaginile luate de camerele propriile dispozitive. Restul de 970 sunt doar spectatori.

Chiar şi aşa, acomodarea a până la 30 de vorbitori şi 970 de spectatori este o realizarea importantă pentru o aplicaţie de chat, mai degrabă similară cu WhatsApp, decât cu aplicaţiile dedicate conferinţelor video, precum Zoom.

Cu aceeaşi ocazie, a fost îmbunătăţită calitatea imaginii pentru conferinţele video, acestea putând acum fi văzute la o rezoluţie mai mare.

În plus, Telegram promite că va continua să lucreze la acomodarea a şi mai multor persoane care să poată participa la conferinţe, ceea ce înseamnă că, cel mai probabil în câteva luni, limita va fi mai mare de 1.000 de persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.