Team Net International, firmă apropiată lui Sebastian Ghiţă, a câştigat licitaţia pentru mentenanţa şi suportul tehnic al sistemului informatic al Cardului Naţional de Asigurări de Sănătate (CEAS) şi pentru Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate (PIAS). Cele două contracte sunt pe trei ani şi însumează 22,3 milioane de lei fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Desemnarea câştigătorului s-a făcut în urma aplicării criteriului de atribuire «preţul cel mai scăzut», în condiţiile în care toate ofertele depuse au fost considerate admisibile, conform cerinţelor din caietul de sarcini respectiv. Pentru mentenanţa CEAS, oferta câştigătoare este de 14,8 milioane lei fără TVA (faţă de o valoare maximă estimată de 18,8 milioane lei fără TVA), iar pentru mentenanţa PIAS, oferta câştigătoare este de 7,5 milioane lei fără TVA (faţă de o valoare maximă estimată de 8,4 milioane lei fără TVA)", anunţă CNAS, care precizează că cele două contracte vor acoperi o perioadă de trei ani şi vor fi semnate după încheierea perioadei de contestare a procedurii (la 11.07.2016), în cazul în care nu vor exista contestaţii.

Contractele vor avea ca obiect furnizarea serviciilor de help-desk, mentenanţă şi suport tehnic aferente componentei aplicative a sistemului informatic CEAS, respectiv furnizarea serviciilor de administrare, suport tehnic şi mentenanţă hardware pentru platforma PIAS.

Pentru mentenanţa şi suportul tehnic al sistemului CEAS s-au înscris în cursă ofertanţii Hewlett-Packard SRL, IT Capital Management SRL şi Team Net International SA, iar pentru mentenanţa şi suportul tehnic al PIAS s-au primit oferte din partea Hewlett-Packard SRL, Master Technology Systems SRL şi Team Net International SA. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.