Transportatorul aerian naţional Tarom a anunţat marţi că extinde până la 14 mai inclusiv suspendarea curselor către/dinspre Italia, Spania, Germania, Franţa, Austria, Belgia, Marea Britanie, Olanda şi Turcia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În contextul epidemiologic actual, şi ca urmare a noilor restricţii impuse pentru limitarea răspândirii Covid - 19, compania Tarom se aliniază la reglementările autorităţilor, respectiv la măsurile impuse în Articolul 3, punctele 1-5 ale Ordonanţei Militare Nr.10/27 aprilie 2020. Astfel, la nivelul companiei Tarom se instituie extinderea suspendarii operării curselor către/dinspre: Italia până ‪în data de 14 mai 2020, inclusiv; Spania până în data de 14 mai 2020, inclusiv; Germania – până ‪în data de 14 mai, inclusiv; Franţa până ‪în data de 14 mai, inclusiv; Austria până în data de 14 mai, inclusiv; Belgia până în data de 14 mai, inclusiv; Marea Britanie până în data de 14 mai, inclusiv; Olanda până în data de 14 mai, inclusiv; Turcia până în data de 14 mai, inclusiv", se arată într-un comunicat publicat de companie pe contul de Facebook.

Tarom precizează că va continua să opereze zboruri de pasageri către şi dinspre destinaţii considerate ca fiind cu risc redus, cu respectarea reglementărilor în vigoare şi sub rezerva posibilităţii suspendării şi acestora dacă situaţia o va impune.

"Se vor opera în continuare zborurile de tip charter pasageri sau marfă, de asemenea cu respectarea regulilor în vigoare. Pentru detalii vă rugăm să contactaţi: charter@tarom.ro şi taromcargo@tarom.ro. În acest context, vă rugăm să reprogramaţi călătoriile pentru date viitoare, puteţi face acest lucru fără taxe de modificare sau puteţi solicita rambursarea sumelor plătite, contactând agentul emitent sau call center Tarom la 021.9361 şi la contact@tarom.ro", precizează compania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.