Compania de transport aerian Tarom a decis să amâne lansarea cursei de zbor pe ruta Timişoara – Chişinău pentru o dată ulterioară, cel mai probabil în toamnă, ”în urma unor analize de trafic şi ţinând cont de solicitările reduse în această perioadă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ne exprimăm aprecierea faţă de partenerii noştri de la Aeroportul Internaţional Chişinău şi îi asigurăm de întreg sprijinul nostru pentru reluarea cu celeritate a rutei Chişinău-Timişoara-Chişinău, programată iniţial pentru data de 2 iulie”, a anunţat Tarom, într-un comunicat.

Pasagerii Tarom care au achiziţionat bilete pe această rută vor ajunge la destinaţie cu zborurile companiei, via Bucureşti, sau pot opta pentru rambursarea totală.

Tarom operează în prezent pe zborurile externe şi interne cu o flotă compusă din 25 aeronave, dintre care două aeronave sunt model Boeing 737-800 Next Generation, recent achiziţionate.

Compania urmează să continue investiţiile în modernizarea şi extinderea flotei.

Tarom estimează pentru acest an un profit brut de 27.470 lei, la venituri totale de 1,5 miliarde lei.

În plus, pentru anul 2018, Tarom a prevăzut o sumă de 440,25 milioane lei pentru investiţii, potrivit bugetului aprobat la finalul lunii martie de Guvern.

Principalii competitori ai companiei sunt Wizz Air, Blue Air şi Ryanair.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.