Suporterii preşedintelui american Donald Trump au lansat pe Twitter o campanie de boicotare a retailerului Walmart, după ce cumpărătorii au observat pe site-ul companiei îmbrăcăminte inscripţionată cu un mesaj care promovează punerea sub acuzare a preşedintelui, transmite MarketWatch.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Twitter a apărut hashtag-ul #BoycottWalmart, ca reacţie la o gamă de tricouri lansată luni seara, inscripţionate cu mesajul ”Impeach 45”. Tricourile erau încă disponibile, marţi, pe site-ul Walmart, la preţuri cuprinse între 16,95 dolari şi 41,95 dolari pentru versiunea cu mânecă lungă.

Majoritatea tricourilor au fost produse de Old Glory, o companie din Connecticut care fabrică tricouri pentru evenimente muzicale şi de divertisment, dar au existat şi versiuni de la City Shirts şi Hanes Nrands, o companie cunoscută pentru produse de lenjerie.

Susţinătorii lui Trump au fost iritaţi şi au existat numeroase mesaje critice pe Twitter la adresa gigantului de retail.

Cu toate acestea, printr-o simplă căutare pe site-ul Walmart se poate observa că retailerul oferă o gamă largă de produse care sunt inscripţionate cu sloganurile ”Make America Great Again” şi ”America First” ale lui Trump, între care şepci de baseball, tricouri, hanorace şi chiar şi lenjerie, precum şi o gamă largă de obiecte cu mesajele ”I heart Trump” şi “Trump won, get over it.”

Produsele respective sunt fabricate de producători ca Rogue River Tactical, o companie din Cottage Grover, Oregon, care comercializează îmbrăcăminte, produse pentru bebeluşi, produse pentru locuinţă şi pentru activităţi sportive şi în aer liber. Un alt producător este, printre alţii, Brisco Brands, din Ramseur, Carolina de Nord.

Reprezentanţii Walmart nu au răspuns imediat solicitărilor pentru comentarii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.