CNAIR a desemnat câştigătorul licitaţiei pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi al proiectului tehnic necesare construcţiei drumului expres Găeşti – Ploieşti, fiind vorba de asocierea Search Corporation SRL – Mega Muhendislik Musavirlik AS (Mega Engineering Consulting INC.), contractul având o valoare de 15,86 milioane lei, fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Miercuri, 12 august 2020, au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului  având ca obiect 'Elaborare studiu de fezabilitate şi proiect tehnic de execuţie pentru drum expres Găeşti – Ploieşti'. Ofertantul desemnat câştigator este asocierea Search Corporation SRL – Mega Muhendislik Musavirlik AS (Mega Engineering Consulting INC.), cu preţul de 15.863.176,64 lei fără TVA", arată CNAIR.

Durata contractului este de 24 luni, din care: 14 luni pentru realizarea studiului de fezabilitate, 6 luni pentru proiectul tehnic de execuţie şi 4 luni pentru servicii de asistenţă tehnică în pregătirea procedurilor de achiziţie a contractului de lucrări şi în obţinerea finanţării europene.

Lungimea estimată a traseului este de 76 km.

"Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea tuturor contestaţilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire", precizează CNAIR.

Procedurile pentru demararea licitaţiei au început în decembrie 2018. Acest proiect, care ar urma să fie realizat cu fonduri europene, prin Programul Operaţional Infrastructura Mare – Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, urmăreşte creşterea eficienţei economice a reţelei de transport din România şi aducerea de îmbunătăţiri în ceea ce priveşte viteza de călătorie între Găeşti şi Ploieşti, îmbunătăţind astfel şi conectivitatea la nivel regional.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.