Stere Farmache, fost director al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), a fost numit administrator provizoriu al Sphera Franchise Group (simbol bursier SFG), care reuneşte sub umbrela sa companiile care deţin brandurile KFC, Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery, arată un raport al companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul de Administraţie al Sphera Franchise Group SA informează acţionarii şi investitorii cu privire la numirea provizorie a lui Farmache Stere – Constantin, în calitate de administrator al societăţii, membru în Consiliul de Administraţie, începând cu data de 9 februarie 2018, pentru o perioadă de trei luni sau până la data la care Adunarea generală a acţionarilor societăţii va decide numirea unui membru în Consiliul de Administraţie, care dintre acestea va interveni prima”, se arată în raportul companiei.

Farmache a fost director general al BVB între anii 1995 – 2009. În perioada 2009 – 2013, el a ocupat funcţii de conducere la Alpha Bank Romania.

Compania a mai anunţat totdată că Elyakim Davidai a renunţat, din motive personale, la calitatea de administrator independent, membru al Consiliului de Administraţie al societăţii, începând cu data de 6 februarie 2018.

Sphera Franchise Group are o capitalizare de 1,47 miliarde lei.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.