Un stâlp s-a prăbuşit, marţi seară, pe calea ferată, între staţiile Rupea şi Caţa, judeţul Braşov, un tren de călători fiind staţionat. Se lucrează pentru îndepărtare şi redeschiderea traficului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La această oră, personalul de intervenţii al SRCF Brasov acţionează cu o drezină pantograf între staţiile Rupea şi Caţa, pentru îndepărtarea unui stâlp, care susţinea linia de contact, prăbuşit pe ambele linii de cale ferată”, anunţă, marţi seară, CFR.

Compania a precizat că se acţionează, într-o primă intervenţie, pentru îndepărtarea stălpului respectiv, de pe firul I, pentru a redeschide circulaţia, urmând apoi să se lucreze pentru înlocuirea şi montarea unui alt stâlp pentru susţinerea liniei de contact pe firul II.

”Staţionează temporar trenul 346, la intrare în staţia Caţa. Personalul feroviar va depune toate eforturile necesare pentru restabilirea traficului pe firul I, astfel încât să evităm staţionarea prelungită a garniturilor care tranzitează zona respectivă”, a mai transmis compania.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.