Car Thing, player-ul audio despre care Spotify a vorbit pentru prima oară în 2019, este lansat, în sfârşit, dar nu este disponibil publicului larg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După doi ani de muncă şi teste, Spotify este (aproape) gata să lanseze un produs hardware sub brand propriu. Se numeşte Car Thing şi este un media player care aduce oarecum aminte de epoca MP3 player-elor.

Car Thing poate reda muzica şi podcast-urile de pe Spotify, însă, deocamdată, este disponibil ca o versiune limitată, doar pentru anumiţi utilizatori din Statele Unite, pe baza unei invitaţii. Aceştia nu trebuie să plătească decât costurile de livrare.

Aşa cum sugerează şi numele, Car Thing este promovat de Spotify ca un player audio pentru maşină, însă asta nu înseamnă că nu poate fi folosit şi în alte medii şi situaţii. Acesta poate fi conectat prin Bluetooth sau cu fir, cu un conector AUX ori USB.

Player-ul celor de la Spotify are touchscreen, butoane fizice şi controller circular pe baza căruia poate fi folosit. Tot ca formă de control, există şi posibilitatea comenzilor vocale, prin intermediul noului asistent al companiei, ce răspunde la “Hey, Spotify!”.

Interfaţa grafică seamănă, până la un punct, cu cea a aplicaţiilor mobile. Există trei secţiuni principale: Home, Search şi Library. Comenzile vocale pot fi folosite inclusiv pentru căutare.

Când va fi lansat pe scară largă, Car Thing va costa în jur de 80 de dolari, spun cei de la Spotify. Utilizatorii, însă, sunt cei care vor trebui să decidă dacă este înţeleaptă investirea banilor într-un dispozitiv dedicat exclusiv serviciului suedez de streaming, când există smartphone-uri şi sisteme de infotainment.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.