Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat, luni, că a fost desemnat câştigătorul contractului pentru finalizarea lucrărilor pe Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova - Piteşti, proiectul având o valoare de 439,29 milioane lei, fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„A fost desemnat câştigătorul contractului pentru finalizarea lucrărilor pe Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova- Piteşti (17,7 km)! Asocierea de constructori români şi turci va avea la dispoziţie 439,29 milioane de lei (fără TVA) şi 18 luni pentru a finaliza lucrările, după semnarea contractului”, a scris Sorin Grindeanu, luni pe Facebook.
 
MInistrul Transporturilor a mai spus că finanţare lucrărilor între Craiova şi Robăneşti este asigurată din Fonduri Europene Nerambursabile, iar procedurile pentru semnarea contractului vor putea fi demarate peste 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestaţii.
 
„Contractul precedent a fost reziliat la sfârşitul anului trecut, după ce constructorul italian nu a mai fost capabil să continue lucrările”, a completat Grindenau.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.