Sony Group a vândut peste 40 de milioane de console PlayStation 5, a declarat joi divizia sa de jocuri, invocând relaxarea problemelor lanţului de aprovizionare, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost nevoie de luni de zile pentru ca lanţurile de aprovizionare să se normalizeze, astfel încât să putem avea inventarul pentru a ţine pasul cu cererea. Acum oferta PS5 este bine aprovizionată şi vedem că cererea reţinută este în sfârşit satisfăcută”, a scris Jim Ryan, CEO-ul Sony Interactive, într-o postare pe blog.

Conglomeratul japonez de tehnologie şi divertisment a declarat că se aşteaptă să vândă 25 de milioane de unităţi de PS5 în acest an, ceea ce ar fi un record pentru orice dispozitiv PlayStation.

Cea mai nouă consolă Sony reduce diferenţa faţă de consola PS4, a declarat Piers Harding-Rolls, analist la Ampere Analysis.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.