SoftOne Technologies, membru al grupului de investiţii grecesc Olympia Group, companie prezentă şi în România, a anunţat marţi că îşi extinde soluţiile dincolo de regiunea Europei de Sud-Est şi intră în piaţa software din Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

SoftOne Technologies, membru al grupului de investiţii grecesc Olympia Group, face un pas important spre extinderea soluţiilor sale dincolo de regiunea Europei de Sud-Est şi intră în piaţa software din Marea Britanie.  În conformitate cu planul de dezvoltare strategică, SoftOne a încheiat un parteneriat de afaceri cu Smart Cloud Software pentru comercializarea aplicaţiilor Soft1 Cloud ERP şi CRM pe piaţa din Marea Britanie. Obiectivul SoftOne este să ofere valoare adăugată tuturor companiilor din UK ce îşi doresc să îmbrăţişeze şi să adopte transformarea digitală în procesele lor de business”, a anunţat compania.

Având peste 20 de ani de experienţă pe piaţa de software din Marea Britanie, Smart Cloud Software oferă servicii complete de implementare şi suport pentru soluţiile ERP şi CRM pentru diferite sectoare ale industriei, de la producţie şi construcţii, la medical sau HoReCa.

Parteneriatul dintre cele două companii s-a concretizat la începutul lunii iunie, toate acţiunile necesare pentru a comercializa serviciile şi soluţiile SoftOne în Regatul Unit fiind pregătite anterior lansării parteneriatului.

”Portofoliul de servicii, precum şi expertiza Smart Cloud Software, completează soluţiile SoftOne pentru a ajuta companiile din UK să obţină beneficii în urma transformării digitale, prin implementarea unui software Cloud inovator şi a unor soluţii avansate de mobilitate”, spune George Koulogiannis, international unit executive director SoftOne.

SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii software ERP, CRM şi aplicaţii Web & Mobile din Europa de Sud-Est. Având sediul central în Atena, Grecia, SoftOne oferă opţiuni de găzduire a soluţiilor de business atât pe serverul clientului, cât şi în Cloud / Software as a Service (SaaS), companiilor de talie mică, medie, cât şi organizaţiilor mari.

SoftOne are în prezent peste 200 de angajaţi, mai mult de 300 de parteneri, o sucursală în Salonic şi trei subsidiare în România, Bulgaria şi în Cipru. SoftOne Technologies are peste 20.000 de clienţi la nivel internaţional şi mai mult de 4.500 de clienţi Cloud. În perioada 2018 – 2019, SoftOne Technologies a achiziţionat Unisoft şi Prosvasis, doi dintre cei mai importanţi competitori ai companiei, ajungând astfel la peste 45.000 de utilizatori ai soluţiilor SoftOne în total.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.