La mai puţin de patru luni de când a lansat drona de selfie-uri Pixy, Snap renunţă să o mai producă, pentru a folosi banii alocaţi acesteia în alte scopuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Snap, Evan Spiegel, le-a transmis angajaţilor săi că firma va înceta să mai producă drona Pixy. Aceasta fusese lansată în urmă cu mai puţin de patru luni şi avea rolul de a filma şi a face poze în timp de zboară în preajma utilizatorului.

Vândută cu 250 de dolari, Pixy putea decola şi ateriza în palma utilizatorului, având patru moduri de zbor. Fotografiile şi filmările realizate erau transferate automat pe Snapchat.

Drona va mai fi ţinută la vânzare până la epuizarea stocurilor, însă, nu vor mai fi produse noi exemplare. În funcţie de vânzări, este posibil ca Snap să scadă preţul pentru a scăpa mai repede de produsele aflate acum pe piaţă.

Spiegel spune că decizia face parte dintr-o nouă strategie de „prioritizare a resurselor”. Ca şi alte companii din zona de tehnologie, Snap vrea să fie precaută pentru a evita alte probleme care ar putea să vină pe fondul actualului climat economic.

În al doilea trimestru al acestui an, Snap a înregistrat cele mai slabe vânzări de la înfiinţarea companiei. Valoarea acţiunilor companiei a scăzut în ultimele 12 luni cu aproximativ 80%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.