Producătorul ceh de automobile Skoda Auto, parte a grupului Volkswagen, ia în calcul să se retragă din China şi va lua o decizie finală anul viitor, a declarat CEO-ul companiei, Klaus Zellmer, citat de revista săptămânală Automobilwoche, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Concurenţa este foarte intensă acolo, aşa că vom lua în considerare, împreună cu partenerul nostru chinez, cum vrem să procedăm. Dacă vrem să ne concentrăm energia, merită să verificăm toate scenariile şi apoi să decidem”, a spus Zellmer.

Directorul general a spus că Skoda ar putea lua în considerare pur şi simplu doar vânzarea de maşini în China, în loc să le producă acolo.

Skoda vrea să se concentreze mai mult în India în acest moment, a explicat Zellmer.

Volkswagen a afirmat într-un comunicat pentru Reuters că este o procedură normală de afaceri ca Skoda să îşi verifice în permanenţă poziţia pe pieţele internaţionale şi să o adapteze la evoluţiile locale.

”Nu au fost luate decizii până acum cu privire la posibile modificări ale strategiei noastre”, a precizat compania.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.