Sistemul electronic de plată a rovinietei şi a taxei pentru podul de la Feteşti s-a blocat, sâmbătă dimineaţă, din cauza unor probleme la un server, iar şoferii surprinşi că au trecut podul fără a plăti taxa sau fără rovinietă pe perioada nefuncţionării sistemului nu vor fi amendaţi, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sistemul electronic de plată a rovinietei şi a taxei pentru podul de la Feteşti este blocat de sâmbătă dimineaţă, astfel că şoferii care au plecat la drum în cursul acestei zile nu au putut plăti taxa. Taxa pentru podul de la Feteşti nu poate fi plătită nici prin sms, pentru că serverul este acelaşi.

”Nu se ştie exact ora la care a picat serverul, posibil în jur de ora 5.00 dimineaţa. Se lucrează în prezent pentru remedierea situaţiei, dar nu se ştie când va fi gata”, a explicat un oficial al CNADNR.

Conform sursei citate, în perioada în care sistemul nu funcţionează nu vor fi emise procese-verbale de constatare a contravenţiei pentru cei surprinşi în trafic fără rovinietă.

Podul de la Feteşti este aglomerat în această perioadă din cauza numărului mare de şoferi care aleg să meargă spre litoral pentru Paşte. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.