Platforma Uber România a anunţat, marţi, extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, în Timişoara, al doilea oraş, după Bucureşti, unde este disponibil acest serviciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În România, serviciul a fost lansat în Bucureşti în 2018 şi în prezent sunt peste 800 de restaurante partenere.

De marţi, timişorenii vor putea comanda mâncarea preferată din aplicaţia Uber Eats sau de pe ubereats.com, unde vor putea alege dintre cele peste 60 de restaurante existente. Comanda este livrată într-un timp mediu de 35 de minute.

Uber Eats este o aplicaţie separată de livrare de mâncare care foloseşte aceeaşi tehnologie Uber, ce permite utilizatorilor să călătorească simplu şi eficient prin oraşe. În parteneriat cu peste 220.000 de restaurante din peste 500 de oraşe din peste 36 de ţări, Uber Eats livrează mâncare pentru milioane de oameni.

”Prin Uber Eats, locuitorii oraşului Timişoara vor putea comanda mâncare pentru toate gusturile şi ocaziile, 7 zile pe săptămână, de la peste 60 de restaurante disponibile în aplicaţie. Utilizatorii vor găsi pe platformă o gamă largă de opţiuni culinare, disponibile în acelaşi loc şi livrate proaspete şi rapid. Printre restaurantele prezente momentan pe Uber Eats în Timişoara se numără Spartan, Chopstix Ready to Box, The Drunken Rat şi Meat Busters”, se arată în comunicat.

Serviciul va fi disponibil între 10:30 şi 24:00, în zona centrală a oraşului, dar şi în zone precum Calea Sever Bocu şi Calea Martirilor.

”După un an de lansarea Uber Eats în Bucureşti, am decis să ne extindem şi în Timişoara, pentru că reprezintă un oraş cu mult potenţial în această direcţie. Timişorenii sunt receptivi la noi modalităţi de a comanda mâncare livrată rapid cu ajutorul tehnologiei, atât din punct de vedere al utilizatorilor, cât şi din perspectiva restaurantelor. În plus, Uber Eats a contribuit la dezvoltarea a sute de afaceri din Bucureşti, iar acest lucru ne-a încurajat să lansăm serviciul şi în Timişoara. Astfel, restaurantele vor avea posibilitatea de a ajunge la un număr mai mare clienţi, în timp ce mâncarea preferată va ajunge la utilizatorii timişoreni printr-o simplă apăsare de buton”, a spus Ioana Ilie-Dobre, Country Manager Uber Eats România.

”Am luat decizia de a intra pe Uber Eats, pentru că vrem să ajungem la cât mai mulţi dintre clienţii noştri care nu au timp să ne calce pragul. Sperăm ca acest parteneriat să fie un serviciu apreciat atât de clienţii fideli, cât şi de cei mai noi, în special pentru că de acum înainte vor avea posibilitatea de a primi preparatele noastre acasă sau la birou într-un timp eficient”, a declarat Ioana Bota - Oro Toro şi Meat Busters, Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.