Serviciul de streaming al Apple, numit Apple TV Plus, ar urma să fie lansat în noiembrie, la un tarif de 9,99 de dolari pe lună, relatează portalul polygon.com, citând Bloomberg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Perioada lansării ar coincide cu cea în care va avea loc debutul serviciului de streaming Disney Plus.

Bloomberg a relatat că Apple TV Plus va începe cun o mică selecţie de show-uri şi filme, iar ulterior catalogul va fi extins. Surse apropiate situaţiei au declarat că este posibilă şi o versiune test.

La un tarif de 9,99 de dolari, serviciul care va fi oferit de Apple va fi mai scump decât cel mai ieftin serviciu al Netflix şi cel al Disney Plus (dar mai ieftin decât serviciul standard al Netflix, de 12,99 de dolari, care permite utilizarea de pe douî dispozitive în acelaşi timp)

Apple intenţionează să lanseze o varietate de show-uri, între care The Morning Show, care are în distribuţie Jennifer Aniston, Steve Carell şi Reese Witherspoon. Între acestea se mai află un thrilles cu Jason Momoa, despre o lume în care URSS învinge SUA în drumul spre Lună, un spin-off al Sesame Street, numit Helpsters, şi o comedie despre viaţa lui Emily Dickinson.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.