Youtube, Twitch şi Facebook Gaming au înregistrat recorduri de audienţă în 2020 şi au avut o lună decembrie de excepţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform datelor colectate de Arsenal.gg, Twitch a cumulat anul trecut 17 miliarde de ore, timp petrecut de utilizatori urmărind transmisiunile video. Este o creştere de 83% faţă de cele 9 miliarde de ore din urmă cu un an.

Cu 3,59 miliarde de ore transmise, Facebook Gaming a crescut anul crescut anul trecut cu 166% faţă de 2019.

În cu totul altă ligă se află YouTube Gaming, care a trecut de 100 de miliarde de ore anul trecut, cumulând transmisiunile live cu cele înregistrate. Peste 40 de milioane de canale active există pe zona de jocuri a platformei deţinute de Google.

Dincolo de “greii” pieţei, în 2020 s-a remarcat şi DLive, o platformă nouă de streaming live, care a avut anul trecut 59 de milioane de ore de transmisiuni live.

Luna decembrie a fost deosebit de productivă pentru serviciile de live streaming. Facebook Gaming şi Twitch şi-au bătut propriile recorduri lunare, cu 388 milioane de ore respectiv 1,7 miliarde de ore de live stream-uri cumulate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.