Şeful reţelei de resturante City Grill, Dragoş Petrescu, preia conducerea asociaţiei Romanian Business Leaders de la Dragoş Roşca, începând cu luna aprilie a acestui an, se arată într-un comunicat transmis miercuri de asociaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Începând cu luna aprilie 2021, Romanian Business Leaders (RBL) are un nou Consiliu Director, format din 13 antreprenori şi executivi români: Dragoş Petrescu (preşedinte, City Grill Restaurants), Mihai Marcu (CEO, Medlife),  Dragoş Neacşu (CEO, GS1 România), Sergiu Neguţ (Co-fondator, FintechOS), Felix Pătrăşcanu (Owner, FAN Courier Express),  Marius Ştefan (Owner/CEO, Autonom Group), Măriuca Talpeş (CEO, Intuitext), Laura Florea (Managing Partner, Point Public Affairs), Angela Roşca (Managing Partner, Taxhouse-Taxand România), Dan Pitic (Owner, Perpetuum), Iulian Cîrciumaru (Managing Partner, V7 Capital), Florin Furdui (Country Manager, Portland Trust) şi Dan Isai (CEO, SaladBox). Consiliul Director va fi condus de Dragoş Petrescu, noul preşedinte al RBL şi de doi vicepreşedinţi, Marius Ştefan şi Felix Pătrăşcanu”, se mai arată în comunicat.

Priorităţile noului consiliu sunt: creşterea sustenabilă a proiectelor de educaţie şi antreprenoriat dezvoltate de Fundaţie, întărirea pilonului de bună guvernare, creşterea comunităţii de membri şi a implicării acesteia în proiectele şi iniţiativele organizaţiei, precum şi extinderea în alte oraşe din ţară şi din străinătate.

"RBL este vocea şi vehiculul de acţiune al antreprenorilor pentru a construi o Românie în care generaţiile viitoare să îşi dorească să trăiască. Este o responsabilitate importantă pentru mine să duc visul pornit de fondatori, acum 10 ani, mai departe. Sper să contribui sustenabil la viziunea şi direcţiile Fundaţiei – antreprenoriat, educaţie şi bună guvernare – astfel încât RBL să-şi consolideze poziţia de lider al organizaţiilor antreprenoriale din România", a declarat Dragoş Petrescu.

Dragoş Petrescu, noul preşedinte RBL este un antreprenor care a pornit de la zero şi a ajuns, după multe experienţe în zona de retail. El şi-a descoperit vocaţia pentru afaceri în anii '90, fiind unul dintre seniorii antreprenoriatului în România. Petrescu conduce cea mai mare reţea de restaurante tradiţionale din România: City Grill alături de Daniel Mischie, grup fondat de către cei doi în anul 2004. Activează cu succes şi în piaţa de livrări din Bucureşti cu City Grill Delivery, fiind unul dintre primii 5 jucători de pe piaţa de livrări din capitală începând cu anul 2020.

Romanian Business Leaders (RBL) este o organizaţie apolitică, neguvernamentală şi non-profit care oferă o platformă de acţiune şi implicare socială pentru 1.000 antreprenori şi şefi de companii din mediul de business privat. RBL este membru fondator al Coaliţiei pentru Dezvoltarea României (CDR), o iniţiativă privată care oferă o bază coerentă pentru consultare cu Guvernul şi alte instituţii publice pe teme care au impact asupra climatului economic şi de afaceri din România.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.