Şase oferte au fost depuse pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar construirii drumului de mare viteză Bucureşti - Alexandria, contract cu o valoare estimată cuprinsă în intervalul 17.7 - 20.9 milioane de lei fără TVA. anunţă vineri Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului "Elaborare Studiu de Fezabilitate Drum de Mare Viteză Bucureşti – Alexandria".

Până la termenul limită de depunere au depus oferte următorii ofertanţi:

1. Asocierea DP CONSULT SA – SC EXPLAN SRL – SCA TEAHA&FUZESI

2. Asocierea EGIS ROMANIA SA – EGIS INTERNATIONAL SAS – ITALROM INGINERIE INTERNATIONALA SRL

3. Asocierea G&M ROAD BUILDING ENGINEERING SRL – SC BUILDING DESIGN 2000 TOP SRL – SC IRIMAT CONS SRL – CONSORZIO STABILE EBG GROUP

4. Asocierea ROMAIR CONSULTING SRL – INSTITUT IGH DD – EXPERT PROIECT 2002 SRL

5. Asocierea VIAPONTE ROM SRL – METROUL SA – CAPITAL VISION SRL

6. Ofertant YUKSEL PROJE AS

Valoarea estimată a contractului este cuprinsă în intervalul 17.695.961,10 - 20.910.681,30 lei fără TVA.

Durata contractului este de 17 luni de la Data de Începere a Contractului din care vor fi: 14 luni – Studiu de Fezabilitate; 3 luni – Asistenta tehnica si Raport financiar final.

Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentaţiilor de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.