Dezvoltatorul german de software pentru afaceri SAP şi Apple se asociază pentru a ajuta clienţii să îşi creeze propriile aplicaţii mobile pentru afaceri, utilizând tehologia de învăţare automată a Apple, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest lucru va face posibilă, cu ajutorul realităţii augmentate, utilizarea iPhone-urilor sau a iPad-urilor pentru o serie de sarcini de afaceri, cum ar fi aranjarea cu acurateţe a rafturilor din magazine sau reparaţiile echipamentelor.

SAP a format un parteneriat cu Apple în 2016, pentru a reface aplicaţiile mobile pentru liniile existente de produse, inclusiv pentru managementul resurselor umane şi al cheltuielilor, astfel încât să funcţioneze în mod nativ pe sistemul de operare iOS al Apple.

Aplicaţiile native sunt dezvoltate în mod special pentru hardul şi softul unui dispozitiv, ceea ce înseamnă că funcţionează mai bine decât aplicaţiile de pe web sau cele bazate pe sistemul cloud, care sunt proiectate pentru a funcţiona pe platforme multiple.

Această alianţă este extinsă acum pentru un portofoliu mai larg de aplicaţii ale SAP, inclusiv în domenii precum achiziţiile. Va fi posibil ca aplicaţiile să funcţioneze pe computerele Mac al Apple, au anunţat companiile într-un comunicat comun.

Directorii generali Bill McDermott şi Tim Cook, care au apărut împreună pe scenă la conferinţa anuală Sapphire a SAP, destinată utilizatorilor din SUA, au spus că tehnologia CORE ML a Apple va permite companiilor să creeze aplicaţii personalizate pe platforma Leonardo a SAP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.