Şantierul Naval Orşova şi-a propus investiţii de 4 milioane lei în acest an şi estimează venituri totale de 66,91 milioane lei, potrivit bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2020 aprobat în Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Se aprobă cu unanimitate de voturi programul de investiţii pentru anul 2020, în valoare totală de 837.000 euro, respectiv 4 milioane lei, conform propunerii Consiliului de Administraţie", arată raportul transmis Bursei de Valori Bucureşti.

De asemenea, compania şi-a bugetat un profit net de 3,18 milioane lei, iar cheltuielile totale au fost stabilite la 63,16 milioane lei.

Şantierul Naval Orşova este o societate listată la BVB cu simbolul SNO şi are o capitalizare de 44,5 milioane lei.

Cel mai mare acţionar al său este SIF Transilvania, cu 49,99% din acţiuni, iar SIF Oltenia deţine 28,01% din acţiuni, în timp ce SIF Muntenia are 13,17%.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.