Ediţia din 2024 a celui mai important târg de dispozitive mobile şi reţelistică, Mobile World Congress, târg la care Samsung ar putea aduce primul său smart ring, începe luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Faptul că Samsung a lucrat în ultimii ani la un inel inteligent nu mai este demult o noutate. Zvonul circulă de multă vreme şi chiar compania a confirmat existenţa acestuia când a lansat smartphone-urile din seria Galaxy S24.

Noutatea este că acesta va putea fi văzut, în premieră, la Mobile World Congress 2024, care va debuta luni la Barcelona.

Inelul va oferi experienţe personalizate, cu ajutorul inteligenţei artificiale, spune Samsung, păstrând restul detaliilor pentru prezentarea de la MWC.

Cu aceeaşi ocazie, producătorul coreean va prezenta şi noile funcţii de sănătate ale seriei de smartwatch-uri Galaxy Watch6.

Sănătatea pare a fi unul din focusurile companie în ultima vreme. Recent, Samsung a primit aprobare în Statele Unite  şi pentru o funcţie de monitorizare a apneei în somn a ceasurilor sale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.