După vânzările slabe ale noii serii Galaxy S21, Samsung revine în atenţie cu două noi modele de smartphone-uri pliabile, Galaxy Z Fold3 şi Galaxy Z Flip3, care nu aduc multe îmbunătăţiri faţă de modelele anterioare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ecranul principal al lui Galaxy Z Fold3 este un AMOLED de 7,6 inch, cu 120HZ rată de refresh. Aceeaşi rată de refresh se păstrează la ecranul secundar, de 6,2 inch.

La fel ca Xiaomi, Samsung a reuşit să ascundă camera foto frontală (4MP) sub ecran. În fapt, Fold3 este primul smartphone Samsung cu această tehnologie.

Noul flagship pliabil al producătorului coreean a rămas în urmă pe partea foto, folosind o configuraţie similară cu cea de anul trecut: camera principală de 12MP, cameră ultrawide de 12MP şi una tele de 12MP, capabilă doar de 2X zoom optic.

La interior, Galaxy Z Fold3 are un chipset Snapdragon 888, nici el cel mai nou chipset posibil, 12GB RAM şi 256GB/512GB spaţiu de stocare. Bateria are 4.400mAh, mai mică chiar decât cea de anul trecut.

Galaxy Z Fold3 va fi disponibil din 27 august şi va costa de la 1.799 euro.

Modelul mai modest, cu un format similar vechilor telefoane cu clapetă, Galaxy Z Flip3, are un ecran principal de 7,6 inch, cu 120HZ. Există şi un ecran secundar, bun pentru notificări, de doar 1,9 inch.

Sistemul foto este compus din doar două camere în acest caz, o cameră principală de 12MP şi un ultrawide, tot cu 12MP. Camera frontală, ascunsă şi ea sub ecran, are 10MP, la fel ca cea de anul trecut.

La interior există un chipset Snapdragon 888, 8GB RAM, 128GB/256GB stocare şi o baterie de 3.300 mAh.

Galaxy Z Flip3 va intra pe piaţă pe 26 august şi va costa de la 1.049 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.