Producătorul coreean scoate pe piaţă o versiune cu mai mult spaţiu de stocare a unuia dintre cele mai interesante smartphone-uri pe care le-a lansat anul acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezentat la finalul lunii septembrie, Galaxy S20 FE a devenit rapid unul din punctele de atracţie pentru cei care caută să-şi schimbe telefonul, având un bun raport între dotările tehnice şi preţ.

Versiunea iniţială a lui Galaxy S20 FE, cu 128GB spaţiu de stocare şi 4G, costa 700 de dolari.

Noua variantă, cu un spaţiu de stocare dublu, va costa cu 70 de dolari mai mult. În rest, va avea aceleaşi specificaţii tehnice.

Galaxy S20 FE are un ecran AMOLED de 6.5 inch, cu 120Hz rată de împrospătare. Dispozitivul are certificare IP68 pentru rezistenţă la apă şi praf, încărcare wireless şi încărcare wireless inversă.

Sistemul foto, compus din trei camere, dintre care două de 12MP şi una de 8MP, poate realiza un zoom optic 3X. Camera frontală are 32MP.

La interior se regăseşte chipset-ul Snapdragon 865, 6GB RAM şi o baterie de 4.500 mAh. În cazul ambelor versiuni, memoria poate fi extinsă cu un card de memorie microSD de până la 1TB.

Cea mai ieftină versiune cu 5G a lui Galaxy S20 FE este deja disponibilă în România şi costă, în afara promoţiilor, 3.600 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.