Cele mai noi modele de smartphone-uri pliabile Samsung vin cu upgrade-uri minore şi preţuri mai mari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aşa cum era de aşteptat, astăzi, la Paris, Samsung a prezentat Galaxy Z Fold 6 şi Z Flip 6, cele mai noi versiuni ale celor două serii de smartphone-uri pliabile ale companiei.

Ambele modele se bazează pe chipset-ul Snapdragon 8 Gen 3 şi beneficiază de şapte ani de suport software, inclusiv update-uri de securitate.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Faţă de modelul anterior, ecranul extern al lui Z Fold 6 câştigă câţiva milimetri, crescând de la 6,2 inch, la 6,3 inch. Asta în timp ce ecranul interior măsoară 6,7 inch.

Sistemul foto al acestui model are în continuare o cameră principală de 50MP şi una tele de de 10MP, care poată mări optic de trei ori, dar acestora li se adaugă acum o cameră ultrawide de 12MP.

Pliabilul de tip clamshell, Flip 6, rămâne la ecranul de 3,4 inch, în ciuda zvonurilor care spuneau că va primi un upgrade. Acesta este, în continuare, inferior celui de la concurentul Motorola Razr Plus.

Printre puţinele upgrade-uri ale acestui model se numără trecerea la o cameră de 50MP şi una ultrawide de 12MP, o baterie de 4.000 mAh, 12GB RAM şi 512GB spaţiu de stocare pentru versiunea de bază.

În ciuda diferenţelor minore faţă de seriile anterioare, Galaxy Z Fold 6 şi Z Flip 6 vor costa începând de la 1.800 de dolari, respectiv 1.100 de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.