Ryanair a transportat în august 11,1 milioane de pasageri, 75% din numărul de persoane care i-au folosit serviciile în august 2019, înainte ca pandemia să lovească sectorul aviaţiei, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directorul general Michael O'Leary declarase marţi că operatorul aerian îşi propune să depăşească obiectivul de 10,5 milioane pentru luna august a acestui an.

Compania aeriană irlandeză, cea mai mare din Europa după numărul de pasageri, a declarat că factorul de încărcare pentru luna august a fost de 82%, ceea ce înseamnă că o medie de 18% locuri nu au fost ocupate în cursul lunii.

O'Leary a spus într-un interviu acordat Reuters că nivelul capacităţii ar trebui să revină la cel anterior pandemiei în octombrie şi că se aşteaptă ca cifrele să se apropie de 90% în septembrie.

El a subliniat însă că este probabil ca operatorul aerian să zboare cu o medie de 15% -20% locuri goale în avioane în această iarnă, comparativ cu 7% -8% înainte de pandemie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.