Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva confecţionează şi vinde trăsuri de tip fast-food la preţul de 30.000 lei. Trăsura poate fi tractată de cai sau de autoturisme şi este dotată cu toate facilităţile pentru a fi autorizată să circule pe drumurile publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva a lansat prin Direcţia Silvică Bistriţa Năsăud un produs nou şi unic pe piaţa din România - trăsura tip fast-food, completând astfel oferta singurului atelier de confecţionat trăsuri şi sănii din ţară. Trăsura tip fast-food se realizează în Atelierul de confecţionat trăsuri şi sănii din cadrul Centrului de Valorificare a Produselor Pădurii din municipiul Bistriţa şi se vinde la preţul de 30.000 lei. Se poate monta în spaţii publice, poate fi tractată hipo sau auto şi este dotată cu toate facilităţile pentru a fi autorizată să circule pe drumurile publice”, anunţă Romsilva.

În funcţie de solicitare, această trăsură poate ajunge la următoarele gabarite: 6 m lungime, 2,8 m lăţime şi 2,8 m înălţime. Este confecţionată din materiale reciclabile, este izolată termic şi are toate dotările necesare pentru scopul declarat.

,Acest produs inedit arată că Romsilva  se adaptează la cerinţele pieţei actuale, diversificându-şi gama de produse şi servicii oferite publicului larg. Deşi am denumind-o generic <<trăsură tip fast-food>>, aceasta îşi poate schimba destinaţia în florărie, librărie, magazin de suveniruri, cafenea, gelaterie sau cofetărie. Fiecare trăsură se confecţionează manual, cu multă atenţie şi migală, de oameni pricepuţi. Avem deja cereri din toată ţara, chiar şi de la Bucureşti, şi încercăm să le onorăm pe toate”, afirmă directorul general al Romsilva, Gheorghe Mihăilescu:

Direcţia Silvică Bistriţa Năsăud realizează trăsuri şi sănii încă din anul 2004, când a deschis atelierul pentru Herghelia Beclean. Atelierul confecţionează anual peste 30 de modele din diverse categorii, noutatea fiind că, din acest an, oferta este întregită cu trăsura tip fast-food. Portofoliul de clienţi cuprinde administraţii publice locale, societăţi private sau diverşi crescători de cai, care oferă servicii de turism ecvestru si ecoturism.

Romsilva prospectează si posibilitatea extinderii peste hotare urmând a fi confecţionate, în curând, trăsuri unicat destinate comerţului comunitar. Atelierul, confecţionează la cerere şi boxe pentru cai, indispensabile oricărui crescător profesionist de cai.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.