Producătorul de ambalaje din carton ondulat Romcarton SA, controlată de grupul francez Rossmann, a luat un credit de 23,4 milioane euro de la Banca Comercială Română (BCR) pentru construcţia unei noi fabrici lângă Bucureşti, la Popeşti-Leordeni, a anunţat miercuri banca finanţatoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Creditul a fost aprobat la începutul lunii martie şi este folosit pentru construcţia unei noi fabrici de carton ondulat în Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, care se va întinde pe o suprafaţă de circa 3,4 hectare.

Proiectul va fi finalizat până la sfârşitul anului 2017, investiţia totală fiind de 27,5 milioane euro.

“Este un moment de referinţă în evoluţia grupului nostru în România: construirea unei fabrici noi, mai mare, cu spaţii optimizate în jurul fluxurilor tehnologice, instalarea de utilaje moderne şi implicit obţinerea unui mediu de lucru îmbunătăţit”, a declarat directorul general al Rossmann România, Paul-Henri Kohler.  

Romcarton este primul producător de ambalaje de carton ondulat din Romania şi are clienţi mai ales în industria alimentară şi a bunurilor de larg consum.

Compania este deţinută de grupul francez Rossmann, care mai deţine în România şi fabrica Ambro Suceava.

Rossmann operează la nivel mondial 25 de fabrici, dintre care 22 în Europa şi 3 în Africa, cu o capacitate de producţie de 500.000 tone de carton ondulat şi 300.000 tone de hârtie. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.