Compania britanică Rolls-Royce va propune oprirea activităţii diviziei sale aerospaţiale civile timp de două săptămâni, în timpul verii, pentru a ţine sub control costurile în urma impactului pandemiei de Covid-19, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producătorul de motoare de aviaţie a început discuţiile cu sindicatele pentru oprirea activităţilor şi reducerea costurilor la divizia aerospaţială civilă, se arată într-un comunicat al companiei.

”Pe măsură ce continuăm să ne gestionăm baza de costuri ca răspuns la impactul continuu al pandemiei COVID-19 asupra întregului sector al aviaţiei comerciale, propunem o închidere operaţională de două săptămâni a Civil Aerospace în timpul verii”, potrivit comunicatului.

Situaţia financiară a Rolls-Royce este afectată de criza COVID-19 deoarece companiile aeriene au ffost nevoite să suspende cursele în mare măsură.

Rolls-Royce a avertizat luna trecută că traficul aerian ar putea fi restricţionat în acest an mai mult decât se aştepta, ceea ce va duce la creşterea ieşirilor de numerar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.