Retailerul WatchShop.ro a vândut ceasuri şi produse conexe de 7,2 milioane de lei în 2019, în creştere cu peste 15% faţă de anul anterior, şi pentru acest an estimează o creştere de până la 20% , când valoarea medie a unei achiziţii va fi de 500 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anul trecut, achiziţia medie a fost de 480 de lei.

”Deschiderea primului magazin fizic WatchShop.ro într-un mall, AFI Cotroceni, redesign-ul site-ului şi o schimbare în abordarea publicului interesat de ceasuri au fost principalele argumente ale creşterii înregistrate anul trecut”, arată un comunicat al companiei.

WatchShop.ro estimează vânzări mai mari cu 15%-20% în 2020 şi creşterea reţelei de distribuţie a brandurilor exclusive, care va avea cu 50% mai mulţi comercianţi parteneri.

”În continuare, site-ul WatchShop.ro va genera cele mai mari venituri, depăşind, anul acesta, 6,5 milioane de lei. Diferenţa va fi realizată pe canalele offline: magazine proprii şi distribuţie”, spun reprezentanţii companiei.

Ei se aşteaptă să aibă ”un mix bun” între online şi offline.

”Vom acorda o atenţie specială unei categorii de clienţi interesaţi de ceasuri fashion, pe care am început deja să o apropiem prin adăugarea de branduri noi în portofoliu”, spune Dragoş Diaconu, CEO WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din România.

De asemenea, 1 din 10 ceasuri vândute de companie în 2020 va fi de la brandurile exclusive.

”Brandurile fashion Fossil şi Guess, mărcile premium Garmin, Tissot şi Citizen, şi cele distribuite exclusiv, Ingersoll, Accurist, Sekonda şi William S, se vor afla în topul vânzărilor din acest an. Din totalul ceasurilor vândute de WatchShop.ro, indiferent de canal, brandurile exclusive vor reprezenta 10%-11%. Anul trecut, aproximativ 8% din volumele vândute au fost ceasuri distribuite în România exclusiv de WatchShop.ro”, precizează compania.

WatchShop.ro este cel mai mare magazin online de ceasuri originale din România. Compania are un portofoliu de aproximativ 18.000 de modele disponibile, de la peste 100 de branduri renumite la nivel mondial, unele dintre ele importate în exclusivitate.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.