Leroy Merlin, retailer specializat în construcţii, decoraţiuni şi grădinărit, a anunţat luni că deschide cel de-al doilea magazin din municipiul Braşov, pe 13 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Leroy Merlin, retailer specializat în construcţii, decoraţiuni şi grădinărit, anunţă deschiderea celui de-al doilea magazin din municipiul Braşov, programată pentru 13 mai 2022. Noul magazin din cartierul Astra este a 20-a unitate a reţelei retailerului în România”, anunţă compania.

Potrivit reprezentanţilor companiei, noul magazin va avea o suprafaţă totală de 7.000 de metri pătraţi. În noul magazin din Braşov, clienţii vor avea la acces la peste 23.000 de produse din categorii de interes cât mai variate precum: materiale de construcţii, grădinărit, decoraţiuni, unelte, produse pentru casă şi multe altele.

„Braşovul este o piaţă dinamică, fiind un oraş modern cu o populaţie în creştere. Prin urmare, decizia de a deschide un al doilea magazin în oraş a venit în urma cererii tot mai crescute de produse de bricolaj, susţinută şi de proiectele în construcţii aflate în desfăşurare, dar şi de interesul braşovenilor pentru amenajarea şi renovarea propriilor locuinţe sau a altor proprietăţi, mai ales că Braşovul este şi un oraş turistic. De asemenea, noul magazin are o poziţie geografică favorabilă, ce oferă acces mai uşor şi mai rapid la gama de produse Leroy Merlin celor din localităţile situate în partea de sud a judeţului”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin România.

Cel de-al doilea magazin Leroy Merlin din Braşov va avea peste 100 de angajaţi, dintre care 80 au fost deja recrutaţi. În prezent, mai sunt disponibile 20 de posturi precum: consilier vânzare (10 poziţii), consilier supply chain (5 poziţii), consilier servicii clienţi (5 poziţii).

Leroy Merlin este liderul european al pieţei de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcţii, decoraţiuni şi grădinărit. Companie din cadrul ADEO, Leroy Merlin deţine 800 de magazine în 15 ţări din Europa, Asia, Africa şi America de Sud.

În România funcţionează 19 magazine Leroy Merlin, cu peste 3.000 de angajaţi în 14 oraşe: Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploieşti, Braşov, Constanţa, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş, Bacău, Iaşi, Timişoara, Oradea şi Târgovişte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.