Restricţiile de circulaţie pentru camioanele de peste 30 de tone vor fi menţinute sâmbătă, între orele 13:00 şi 18:00, pe drumurile naţionale din Dolj şi Mehedinţi, judeţe aflate, în continuare, sub avertizare cod portocaliu de caniculă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Restricţiile de circulaţie sunt instituite de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) în baza codului portocaliu de caniculă, cu temperaturi maxime cuprinse frecvent între 38 şi 39 de grade, emis de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). 

Fac excepţie de la aceste restricţii autovehiculele destinate transporturilor de persoane, transporturilor de animale vii şi de produse perisabile de origine animală şi vegetală, care participă la intervenţii în caz de forţă majoră.

Totodată, nu se supun restricţiilor autovehiculele destinate transporturilor funerare, transporturilor poştale, transporturilor de echipamente de prim ajutor, pentru distribuire de carburanţi, transporturilor de mărfuri sub temperatura controlată, pentru tractări vehicule avariate, pentru distribuirea de apă şi hrană în zonele calamitate, transporturi cu vehicule specializate destinate salubrizării, transporturi apă îmbuteliată, transporturi produse provenite din exploatări agricole şi transporturi militare implicate în exerciţii multinaţionale.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.